Contact/Comanda

Email:
Subiect:
Mesaj:

Servicii

Societatea ROM GRUP va asigura servicii rapide si de calitate, bazate pe experienta europeana pe care o are de peste 20 de ani.

Serviciile oferite:

RECUPERAREA

paletilor si tuturor deseurilor provenite din paleti. Se face cu personal calificat si transport cu flota proprie de camioane mari si mici.

 

TRIEREA SI STOCAREA

Toti paletii colectati sunt triati pe categorii si grade de uzura. Cei neafectati sunt stocati pe dimensiuni si referinte. Cei deteriorati sunt reparati, daca aceasta este posibila, si repusi in circuitul economic.

 

FURNIZARE PALETI

In baza contractelor incheiate cu clientii ne obligam sa le asiguram intreaga cantitate de paleti necesara in procesul dumnealor de productie.

 

INCHIRIERE PALETI

In functie de necesitatile clientilor nostri avem si posibilitatea sa le oferim si acest serviciu.

 

RECUPERARE PALETI

Prin logistica pe care am implementat-o avem posibilitatea sa recuperam in numele companiilor care ne solicita acest lucru, paletii din diverse locatii unde acestia au livrat marfa.

 

GESTIUNE PALETI

Acest serviciu il oferim cu bune rezultate companiilor mari si mici care doresc sa externalizeze aceasta componenta a  lantului de productie

Copyright © 2017 ROM GRUP - . Toate drepturile rezervate.

Asociatia Imobiliara RomanaKANGEN apa vietii - apa alcalina, apa ionizata, apa antioxidantaBDOBC - Imaginea ta este afacerea noastraStiri online - www.faptdivers.roINCOMOD. Ziar on line din Ploiesti, din Prahova, din Romania!Distribuitor autorizat dresuri Fiore si lenjerie intimaColectare, triere, reparare, stocaj si livrare paleti de ocazieREPUBLICANUL - Cine uita, nu merita - Nicolae IorgaUnic importator parfumuri ROXANNE si XCEEDTargul National Imobiliar TNI  - Momentele cheie ale anului 2013 in real estateBia Sun Studio - Studio profesional de bronzare, remodelare corporala   si masaj din PloiestiBia Sun Club - Noi aducem soarele in viata ta! - Salon de bronzareEcoatitudineEUROSUN MANAGEMENT & CONSULTINGINFOMEDIU - Revista de mediu si ecologieReporter Economic